Allan Olsen Solo

Information

Hotel Dalgas
Fredag 02.02.2024 kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Entré 350,- | Medlem 300,-
Siddekoncert ved borde
OBS: Der tillægges et mindre billetgebyr

Ved billetkøb får du mulighed for at tilkøbe en lækker 2-retters menu, serveret i restauranten, for kun 255,-
I restauranten kan du også tilkøbe Vin Ad Libitum til kun 250,-

Beskrivelse

Din Musikforening gør det igen – griber ud efter øverste hylde.

Den gode kontakt der er skabt gennem årene, til et af landets ypperste singer/song-writer, gør at vi igen kan invitere til et af de helt store aftener, i selskab med Allan Olsen. Han fik sin første guitar i 1970, en 12-strenget Hoyer, men der var kun råd til 6 strenge. I halvfjerdserne var der masser af små værtshuse, der stillede Allan gerne op med sin nye guitar, og fik en kasse øl samt en 500 kr. seddel smidt efter sig, for et par timers underholdning.

Her mere end 40 år efter, møder du én mand og en hel del guitarer på scenen foran et live-publikum. Mere friskbagt, intenst og håndholdt bliver det ikke. Og da slet ikke, når man som Allan Olsen insisterer på altid at være så godt som uforberedt, idét scenelyset bliver tændt.

Med et tekst-univers der pendulerer mellem rørende og rablende, og med et show, der ofte læner sig mere op ad stand-up, end dansk main-stream, henvender Olsen sig til såvel et ungt som et modent – og altid kræsent publikum. Og han gør det med saft, kraft og masser af bid.

Med hundredvis af sange, via 20+ pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Music-Awards, samt tusinder af koncerter har Allan Olsen efterhånden formet og slebet sin metier til noget nær perfektion i mødet med sit publikum. Nestor-rollen har bestemt ikke gjort Olsen til en slags kustode i sit eget museum. Tværtimod udfordrer han konstant såvel sig selv som sit repertoire i sin optræden. – Det må hellere kikse og gå galt, end stagnere og blive kedeligt!

Ingen under begrebet singer/songwriter rager højere op end Allan Olsen i Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.