Efterårsprogrammet er her!

Det er altid med en vis spænding, når vi offentliggør en ny koncertrække. Sådan er det også med efterårets 3 koncerter, vi kender kvaliteten af alle tre navne, og kan med sindsro sige, at der er tale om, noget af det ypperste, indenfor hver deres genre. Vi vil komme med den påstand, at om få år vil vi sige, vi så dem i Brande…

jacobdinesenFre. d. 16. sept. Jacob Dinesen i Smagshuset.
Alex Nyborg Madsen fra DR’s P4 har kaldt 20-årige Jacob Dinesen for et af de største talenter herhjemme de senere år. Rundt om i landet er man ved at opdage sangskriveren og musikeren fra Tønder, der i løbet af få år har manifesteret sig på den danske folkroots-scene.

rocknightFre. d. 28. okt. Kings Of Rock support – Born2Rock
Skal der være ROCK, så la der være ROCK, og ret meget bedre bliver det nok ikke. Vi har længe haft et godt øje til Kings Of Rock, og nu kunne det så lade sig gøre. Aftenen starter med vore lokale Born2Rock, som sætter stemningen, og får fadølshanerne samt publikum godt varmet op.

skerryvoreFre. 4. nov. Skerryvore (SC)
Vi kan roligt sige, at med Skerryvore, har vi lavet lidt af et scoop. Bandet har på få år, fået en position, som andre må kæmpe hele livet for, men med Skerryvore, er succesen velbegrundet.

Lige nu er vi i fuld gang med at booke til 2017 – men mere herom på et senere tidspunkt. Foreløbig vil vi alle, ønske Jer en rigtig god sommer – ses derude….!