Madsen, Møller & From

Information

RemisenBrande
Fredag d. 18. oktober 2019
Dørene åbner kl. 19:00
Koncert kl. 20:00
Nummerede siddepladser
Entré: 345,- | Medlem: 295,-
OBS: Der tillægges et mindre billetgebyr

Billetbestilling

www.brandebilletten.dk
RemisenBrande: 97180909
Billetsalg start: 17. juni

Beskrivelse

”Svært underholdende…”

Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. Igen er det musikforeningen www.branderocker.dk i samarbejde med RemisenBrande, der sikrer os en af de helt store koncertoplevelser.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen i oktober og november 2019 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.