Michelle Birkballe & band + special guest: Rock Nalle

Information

RemisenBrande
Fredag d. 12. marts 2021
Dørene åbner kl. 19:00
Koncert kl. 20:00
Siddekoncert (Unummererede)
Entré: 250,- | Medlem: 200,-
OBS: Der tillægges et mindre billetgebyr

Billetbestilling

www.brandebilletten.dk
RemisenBrande: 97180909

Beskrivelse

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe inviterer Danmarks rock’n roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2021. 

Det er 2 forskellige generationer der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted – nemlig i den sorte amerikanske musik – rock’n roll, soul og blues. 

Michelle Birkballe er ofte blevet kaldt den kvindelige pendant til Rod Stewart, den Jyske hæse sangerinde, som både kan synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde. Hun startede som værtshusmusiker, og sidenhen har hun været fast inventar på de mange Danske musikscener, samt udgivet 5 albums. Man kender Michelle på de sjove anekdoter – og den helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken der bærer præg af at, hun helt klart er en kvinde af den gamle rock`n roll skole.

At 76 årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde.

Som Michelle siger “dette er også en hyldest til Nalle – det har han sgu fortjent !! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham igennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime”.