Queen Machine + support: Rikke Thomsen

Information

Rock I Søby, Brunkulsvej 29, 7400 Herning
Fredag d. 6. august kl. 18.30 (pladsen åbner kl. 17:30)
350,- (300,- + 50,- til Museet, hvortil der er adgang fra kl. 10:00)

Bustransport fra Brande, tur/retur 75,- enkelt 50,- Bestilles og betales via Mobile Pay til 30265801 Frydensbjerg
Bussen afgår kl. 17.00 fra foreningens lokaler, på Brandlundvej 27. Baren er åben fra kl. 15.00
Bussen kører retur mod Brande igen kl. 23.00

Billetbestilling

Koncertbillet købes hos: billetten.dk

Beskrivelse

Musikforeningen www.branderocker.dk samt Søby Brunkulsmuseum inviterer igen til en god dag i det midtjyske.

Det er med stor glæde, vi kan præsentere et par spændende navne, på den flot beliggende koncertplads ved Brunkulsmuseet.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Support: Den hastigt fremad stormende danske sangerinde, Rikke Thomsen varmer publikum op – alene med sin guitar og sange om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve – på klingende sønderjysk.