Rock i Søby August 2024

Information

Rock I Søby - Lørdag 31. aug.
Alm. 350,- | Medlem 300,-
14:00 (døre 13:00)

Bustransport: Fra Brande samt Fasterholt
Brande tur/retur, afgang kl. 12:30 fra Foreningens lokaler, Backstage Brandlundvej 27. (åben fra 11:30)
Fasterholt gl. Skole 12:45
Tilmelding til Bus, sker via MobilePay til 30 26 58 01 (Frydensbjerg)
80,- for en retur, 60,- for en enkelt billet.
Husk at skrive, hvor du ønsker kørsel fra og til.
Hjemtransport Kl. 22:30

Billetbestilling

Køb koncertbillet(er) her

Beskrivelse

Bryan Adams Tribute, Grassolin, Resonans, Western Girls… Med disse fire navne til Rock I Søby d. 31 august, er det vel nok noget af det stærkeste set-up vi til dato har haft i Søby. Efter udsolgt til den første Rock I Søby i juni i år trods en tvivlsom vejrmelding, forventer vi der igen bliver tryk på billetsalget. Husk vi sælger kun 300 billetter og vi garanterer siddeplads til alle, dermed sikrer vi at der ikke opstår de sædvanlige laaange køer ved toiletter samt salgssteder.

RESONANS
Resonans er et meget efterspurgt cover band fra Brande etableret i 2014. Resonans spiller de bedste hits fra adskillige kunstnere fra både ind og udland, musikgenren spænder bredt fra country til rock og pop. Med Resonans er du altid sikker på, musikvalget rammer plet og starter festen max.

WESTERN GIRLS (cz)
består af fire skønne musikalske kvinder: Zuzana, Lucie, Linda og Wendy, alle med en succesrig fortid i det populære tjekkiske band; Country Sisters. Alle medlemmerne er fra bandets absolutte storhedstid, hvor de med stor succes i årene 2000 – 2011 indtog de store scener overalt i Europa, USA og Canada. Western Girls er garanti for et forrygende scene show, med de gode klassiske countryhits, Irish, folk og swingende rock’n roll sange.  De optræder med stor succes på de største scener og festivaler i Europa, og på de små scener, hvor de forstår at passe ind og levere et flot og nærværende show.  Over 30 millioner hits på youtube taler deres tydelige sprog.  
   
GRASSOLIN
Grassolin spiller bonderøven ud af bukserne, når de leverer Gasolins sange i råsvingende ‘folk-udgaver’. Grassolin består af fire garvede gutter fra den danske rock, folk og blues scene, Monopol, Instinkt, B Joe, Tobacco og Jørgen Thorup, er blot nogle af de mange sammenhænge, de har boltret sig i. Grassolin er et band der tager Gasolins kendte hits, og putter dem i nye og finurlige folk/bluegrass forklædning, arrangerer dem i et skarpt og finurligt Blue-Grass univers med akustiske instrumenter og et velklingende firstemmigt herre-kor. Det er forfriskende og i særklasse, og et perfekt festband, hvor alle synger med, men oftest helt glemmer det er Gasolin sange, inspirationen er bl.a. kommet fra Heyseed Dixie. Vær med til en humoristisk, musikalsk og underholdende Koncert. Syng med det charmerende herrekor, hør den akustiske guitar og vokal, der trænger igennem og en virtuose violin, der leger med Beckerlees univers, samt stortrommen der sammen med et svingende vaskebræt og cigarkasse-bassen, sætter dansegulvet i gang. Så når Grassolin er i huset – er det ren spilleglæde og en folkefest. Der findes kun et svar når man spørger publikum: “Kan I tåle mere violin?” – JAAAAA!

BRYAN ADAMS TRIBUTE
Bryan Adams Tribute er sultne som aldrig før, og det er bestemt ikke uden grund, at bandet stadig efter 13 år bliver betegnet som et af de mest autentiske og velspillende tribute-shows i hele Europa. Touren i 2023 bragte bandet til både Danmark, Tyskland, Østrig, Belgien Holland og Spanien, og enhver der har hørt bandet før kan skrive under på, at BRYAN ADAMS TRIBUTE leverer en autentisk og varieret rock-koncert, der ligger så rystende tæt opad originalen, at selveste Bryan Adams har kvitteret med et: ”cool man!”. Bryan Adams er stadig populær efter 30 år på toppen og med udsolgte koncerter over hele verden, og frontmand Claus Hassing der både lyder som og ligner Adams, fuldender billedet af at man står og lytter til det storsælgende canadiske rock-ikon, mens man synger med på Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre klassikere.
Der findes under et håndfuld tribute bands i Danmark, der kan turnere Europa tynd – Bryan Adams Tribute er absolut et af dem.

Vi ses i Søby..!