Rock i Søby September 2022

Information

Lørdag d. 03.09.2022 kl. 14:00
Pladsen åbner kl. 13:30
Entré: 290,- | Medlem: 240,- (inkl. billet til museet)
OBS: Det tillægges et mindre billetgebyr

Der vil være borde og bænke opstillet på pladsen. Mad og drikkevarer må ikke medbringes på koncertpladsen. Der vil være salg af div. mad og drikkevare på pladsen.

Når entréen er betalt, har du fri adgang til Museet, som åbner kl. 10:00 og er et besøg værd.

Bus Brande tur/retur afgang fra foreningens lokaler, Backstage Brandlundvej 27. kl. 13:00 (Baren Backstage er åben fra kl. 11.00)
Tilmelding til bus sker via MobilePay til 30 26 58 01 (Frydensbjerg) 75,- for en retur | 50,- for en enkelt billet

Billetbestilling

Køb billet(er) her

Spørgsmål: info@branderocker.dk

Beskrivelse

Vi har her bundet en buket af fem spændende navne, som vi er sikre på tilsammen, vil give os en rigtig god koncertoplevelse på den hyggelige koncertplads i Søby.

The Boss – Tribute to Springsteen
Med ægte, intens og sveddryppende kærlighed til Bruce Springsteen leverer The Boss – Tribute to Springsteen et energisk show, som rækker langt ud over scenekanten. Med sin optræden og bandet i ryggen fører Michael “The Boss” Christensen publikum igennem intimitet til rå ren rockpower! Med numre som ’Born in the USA’, ’The River’, ’Hungry Heart’, ’No Surrender’, ’Glory Days’ og nye numre som ’We Take Care of Our Own” og mange flere, kommer publikum med The Boss på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen’s utallige klassikere og verdenshits. Og så gør det vel heller ikke oplevelsen ringere, at koncerten kan opleves på et af Danmarks smukkeste og hyggeligste koncertplads, i Søby.

Bound by Law
For de fleste er Bound by Law stadig en velbevaret hemmelighed, men for de af os, som har været til koncert med bandet, er der ingen tvivl. Live er “bandet ikke bare gode – men er blandt de bedste herhjemme.” Inspirationerne fra legender som Johnny Cash, Nick Cave og Ennio Morricone er tydeligt tilstede hos Bound by Law, men de har udviklet deres helt eget musikalske neo-western univers, hvor der er langt mellem de retskafne helte, og hvor de lovløse banditter udgøres af de internationale banker, olieindustrien og magtsyge politikere. Med deres unikke cocktail af country, blues og boogie tordner Bound by Law afsted som et løbsk lokomotiv så fadøllene danser hen ad bordene. Den akustiske guitar får prygl og mundharmonikaen hyler længselsfuldt mod månen.

Hawkeye & Hoe
Hawkeye og Hoe er en engelsk duo, der spiller good time country, folk, blues, rockabilly, irsk og klassisk drikkeviser.  Deres turné har indtil nu varet 33 år, og brugt mindst 18 biler, 4 kontrabasser, 9 guitarer, 5 banjoer, 6 cigaræsker, 5 gummihøns, et par violiner og en and!  Hawkeye og Hoes underholdende show er fuld af let at synge omkvæd, en god portion humor og en masse energi.

Resonans
Resonans er et cover band fra Brande og er etableret i 2014. Resonans spiller musik fra adskillige kunstnere fra både ind og udland, musikgenren spænder bredt fra country til rock og pop. Med Resonans er du altid sikker på, musikvalget rammer plet.

Green-Hill
Green-Hill er et Folkrock band fra Brande i Midtjylland. Med rødder i rock genren, bevægede Green-Hill sig for en del år siden langsomt over i en mere folk’et stil med traditionelle instrumenter og sange, men dog uden at glemme rocken. Afhængig af hvilket arrangement bandet spiller til, sammensættes musikken så der er noget for enhver smag, og der er helt sikkert mange sange som folk kender og kan synge med på, samt danse til hvis det er muligt. Repertoiret er således en blanding af egne sange, traditionelle folkesange i Green-Hill versioner, samt kendte rockede numre. Green-Hill er et rigtigt live-band som forstår at få gang i festen på den fede måde, hvor det er musikken der er i fokus, og hvor tiden på scenen ikke spildes på alt for megen selvfed snak. Green-Hill mener at de er hyret primært for at spille musik – ikke for at fortælle anekdoter. Bandet elsker at trykke den af på scenen, og bandets energi og sammenhold skinner tydeligt igennem når der spilles.