Rock På Sporet 2017 – nu en realitet

Lørdag d. 2. september inviterer Musikforeningen www.branderocker.dk til Rock På Sporet, på pladsen ved RemisenBrande – og nu med tørvejrsgaranti.

Siden sidste Rock På Sporet i 2015, er vi utallige gange blevet spurgt, samt opfordret til at gentage den årlige udendørs koncert. Men som mange nok ved, drillede vejret os, i en sådan grad at der gik 300 gæster færre gennem tælleapparatet end budgetteret, dette resulterede i et for os, stort underskud. Derfor har vi haft svært ved, at se os som arrangør for et lignende arrangement, hvor vi alene stod med risikoen, udtaler Jørgen Haahr fra Musikforeningen www.branderocker.dk

Fire lokale erhvervsvirksomheder, Welcon, Brande Entreprenør Service, Give Stålspær samt Vognmand Knud Sørensen, og Brande Håndboldklub, samt Brande Badmintonclub  har alle givet tilsagn om underskudsgaranti, på tilsammen 125.000,-   Den gennemgående kommentar, er at man gerne ser, at denne årlige fest bibeholdes. De to foreningerne ønsker, med deres støtte, at sikre deres mange medlemmer, stadig kan komme til Rock På Sporet.

Vi er meget beæret over den flotte opbakning, og vi vil selvfølgelig, gøre alt for at der ikke bliver brug for garantien. Vi har skruet budgettet lidt ned, således at vi ved 1000 gæster skal gå i nul. I 2015 var der godt 900 gæster inde, så 1000 gæster i år, mener vi er meget realistisk, også set i lyset af at vi kan lokke med tørvejr, i form af et stort Cirkustelt, siger Jørgen Haahr og fortæller at scenen i år vil blive placeret i et cirkustelt med plads til godt 1000 mennesker. Men derforuden vil der blive alt det, der er med til at gøre det til en festdag. Wine N`Fun opstiller et stort vintelt, hvor man i lighed med tidligere, vil friste med gode vine samt hygge og afslapning.

Smøregraven, som mange fandt rigtig hyggelig, åbner selvfølgelig igen, og byder på spændende øl m.m. samt velkendte toner fra bla. John Mogensen. En scene 2, med musik når der er pause på den store scene, bliver også en realitet.

Der skal 8 navne på plakaten, så følg med her på hjemmesiden – og ikke mindst, sæt et stort X i kalenderen d. 2. sept.

Der er kun det ene skud i bøssen, hvis man ønsker en årlig koncert fremover, så må man tage naboen under armen og møde op – længere er den ikke. Vi etablerer rammerne, og regnen kommer ikke til at ødelægge det.

Vort slogan lyder …Sammen skaber vi oplevelserne…! Så kortfattet kan det udtrykkes, lyder det fra Musikforeningen www.branderocker.dk