Skerryvore – Support: Green-Hill

Information

Hotel Dalgas
Torsdag d. 9. november 2023
Dørene åbner kl. 19:00
Koncert kl. 19:45
Entré: 295,- | Medlem: 245,-
Ståkoncert
OBS: Der tillægges et mindre billetgebyr

Ved billetkøb får du mulighed for at tilkøbe en lækker 3 retters menu, serveret i Restauranten kl. 17:30. I restauranten kan du også tilkøbe Vin Ad Libitum for kun 250,-

Billetbestilling

Køb koncertbillet(er) her

Beskrivelse

Skerryvore
Det otte mand store folk-rock band kræver ikke den store præsentation, da de for længst har manifesteret sig i Danmark, hvor de gennem mange år har turneret rundt på spillesteder og festivaler. Bandet er nærmest blevet ’husband’ på Tønder Festival og fanskaren er vokset betragteligt siden de første gang, engang i starten af 10’erne, gik på scenen på festivalen og bogstavelig talt lagde publikum ned! I 2016 samt 2021 havde vi fornøjelsen, at kunne trække dem til Brande og nu kommer Brande igen på deres tour liste, takket være din musikforening www.branderocker.dk

Sammenligningen med det største skotske folk rock-band gennem tiderne, Runrig, er yderst relevant og efter at Runrig har lukket og slukket, har Skerryvore ikke overraskende, overtaget tronen som Skotlands folk-rock band nummer 1.

Skerryvore blev startet i 2005 af de to brødre Daniel og Martin Gillespie og med tiden, er det lille band fra øen Tiree blevet et tilløbsstykke over det meste af kloden. Det er blevet til otte albumudgivelser og det niende er på vej i foråret 2023. Det er blevet til et hav af hæder og priser. Skerryvore er hele to gange blevet tildelt prisen ”Årets Band” ved Scottish Folk Awards og bandets sanger og guitarist, Alec Dalglish har fået prisen som ”Årets Sangskriver”.

Skerryvores musik er bygget op omkring traditionel skotsk folk-rock, hvor instrumenteringen med sækkepiber, harmonika og fløjte repræsenterer folk-delen og trommer, bas, guitar og keyboard står for rock-delen. Men Skerryvores udtryk favner mange.

Green-Hill
At netop det lokale folk-rock inspirerede band Green-Hill varmer gæsterne op denne aften, ligger vel lige til højrebenet. Green-Hill henter netop deres inspiration i det Irske, Skotske og det er altid den musikalske oplevelse der er i fokus – pludseligt står du og danser.

Vi har med disse to bands, serveret en lækker aften i byen, vil du spise med.