BackStage Festival Juli 2023

Information

Backstage Festival
Lørdag d. 1. juli kl. 14:30 (Dørene åbner kl. 14:00)
Entré: 125,- | Medlem: 75,-
Bemærk: Der udbydes max. 200 billetter.

Billetbestilling

Køb koncertbillet(er) her

Beskrivelse

I tilknytning til Musikforeningens lokaler, har vi en dejlig solbeskinnet gårdsplads – den syntes vi skal bruges. Vi forsøgte i 2022 med en lille mini Festival – og sikke en fest det blev til. Konceptet blev taget så godt i mod, at det selvfølgelig skal gentages. Derfor inviterer vi til ”BackStage Festival” lørdag d. 1. juli. Vi har fået tilsagn fra vore lokale RESONANS samt Argon Fire, om at komme og deltage i festlighederne, også det Esbjerg baserede band Lydmur vil tage vejen til Brande. Men til at åbne Festivalen har vi bedt den succesfulde duo, John Mogensen Live sætte lidt ”Fut i fejemøget” Så hank op i naboerne, her er i den grad lagt op til en festlig eftermiddag/aften – og hjælp os med at gøre det til en tilbagevendende attraktiv begivenhed. Vi har skabt rammerne – du skaber festen…!

JOHN MOGENSEN LIVE
Er du til fest, fællessang og dans? – Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere? Så er JOHN MOGENSEN LIVE lige noget for dig. Her mere end 40 år efter John Mogensens alt for tidlige død, samles Danskerne stadig om de utrolig mange hits, som John nåede at få fra hånden inden hans tidlige død. JOHN MOGENSEN LIVE genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHN MOGENSEN LIVE bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark” og var der ikke også ”to mennesker på en strand”.

LYDMUR
Lydmur spiller dansksproget pop/rock stærkt inspireret af de store hits fra 80’erne. Musikken er ikke blot for luftguitarister, men også for dem der kan lide at slå sig løs på dansegulvet. Lydmur tilbyder en god blanding af uptempo, ballader og funky numre med catchy omkvæd.

RESONANS
Resonans er et cover band fra Brande og er etableret i 2014. Resonans spiller musik fra adskillige kunstnere fra både ind og udland, musikgenren spænder bredt fra country til rock og pop. Med Resonans er du altid sikker på, musikvalget rammer plet.

ARGON FIRE
’Argon Fire’ med rødder i Brande er rock med kant, stor lyd og max energi. Kombineret med den gode melodi og det iørefaldende refræn, bliver den amerikanske hardrock bragt til live igen og flyttet til Danmark. Hele repertoiret giver tydeligt det indtryk at her er et band som trækker 80’er luft ind og ånder 20’er luft ud! Stærke riffs, en klar struktur og et catchy hook – sådan er sande klassikere indenfor rock skruet sammen. Som musikken er det også den fremgangsmåde Argon Fire bruger til at stable et stærkt show på benene. Er du til melodiøse hardrock, med dybde og kant? Så er Argon Fire lige noget for dig.