MEGA Rock Night

Information

Hotel Dalgas
Lørdag d. 24. februar 2024
Dørene åbner kl. 19:00
Koncert kl. 20:00
Ståkoncert
Entré: 295,- | Medlem: 245,-
OBS: Der tillægges et mindre billetgebyr

Ved billetkøb får du mulighed for at tilkøbe en lækker 2-retters menu, serveret i restauranten, for kun 255,-
I restauranten kan du også tilkøbe Vin Ad Libitum til kun 250,-

Billetbestilling

Køb koncertbillet(er) her

Beskrivelse

Salen kommer i nærheden af kogepunktet – så er du advaret.

Vi har skruet en forrygende aften sammen, -først Dr. Diesel med alle de store nr. 1. hits smidt over scenekanten med et smil og i et tempo, så man skulle tro det var deres sidste optræden. 25 år på scenen, giver en vist rutine. Billybobbers samler tråden op og leverer en kanon show på deres 15 års tourné, hvor vi er heldige at være på listen.

Dr. Diesel er et professionelt fritidsband, bestående af fire gæve knægte fra det midtjyske. Med stor dedikation og glæde gir de den gas på scenerne. To forsangere – samt kor fra alle i bandet, rykker folk op af stolene til langt ud på natten, hvor telt eller hal “koger”! En fed blanding af rock’n roll krydret med blandt andet John Mogensen, Big Fat Snake, Free, Dr. Hook, Gasolin, Queen, Prince, Malurt, AC/DC, Bamse, Volbeat, DAD, Guns ‘n Roses og mange flere, er der masser af underholdning til det brede publikum. Med 25 års erfaring i at underholde – fra forsamlingshus til festivalscene med opvarmning for blandt andet Slade, Suzi Quatro og The Sweet – garanteres I en god og festlig oplevelse. Alle til fest, skal HA’en fest!

Billybobbers er et ægte rockabilly-band, der spiller autentisk 50’er musik. Med Billybobbers er der ikke sparet på brylcreme i håret, den originale tøjstil samt swing i hofterne! Billyboobers blander gode gamle numre med egne kompositioner. Så du til fed rock’n’roll og ægte rockabilly, er det bare om at kridte danseskoene og komme ud af huset, når Billybobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. “Well, it’s One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat, go…”

…sammen skaber vi oplevelserne…!!!