MEGA Rock Night

Information

Hotel Dalgas
Fredag d. 3. marts 2023
Dørene åbner kl. 19:30
Koncert kl. 20:00
Ståkoncert v. ståborde
Entré: 295,- | Medlem: 245,-
OBS: Der tillægges et mindre billetgebyr

Du har mulighed for at tilkøbe en lækker 3-retters menu, som bliver serveret i restauranten kl. 17:30 for kun 325,-
Forret: Jordskok Suppe, Jordskok chips, Syltede rødløg og sprød Bacon. Hertil Surdejsstykker og hjemmerørt smør.
Hovedret: Stegt Ballotine af Kylling, med urter, Kartoffelmos, Hvidvins dampet spidskål, løg variation, Brunet smør sauce med havtorn og gulerods juice. Hertil Dalgas Salat.
Dessert: hjemmerørt Vanilje is, Bærkompot, nøddecrumble, chokoladecreme og Sprød Marengs. Tilkøb vin menu tilbud. 225 kr. 3 Glas vin, inkl. portvin og kaffe.

Beskrivelse

Ikke siden 60’erne har Hotel Dalgas lagt scene til koncerter af denne kaliber. Efter en gennemgribende renovering, fremstår Koncertsalen på Hotel Dalgas igen særdeles velegnet til større koncerter. Vi glæder os derfor til at præsentere 2 af Danmarks absolut bedste kopi bands nemlig: Creedence Tribute & The Boss.

Creedence Tribute
Endelig er der et kopi Band, der tager seriøst fat om et af tidens største navne fra tresserne nemlig Creedence Clearwater Revival. Og når det så er Danskere, så ligger det da lige til højrebenet – og din musikforening står inde for kvaliteten. Når Creedence Tribute går på scenen, kan publikum se frem til én på opleveren med velkendte hits og rockklassikere fra Creedence Clearwater Revivals store produktion. Med mega-hits som Proud Mary, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Who’ll Stop The Rain, Down On the Corner og mange mange flere, går Creedence Tribute på scenen med et kæmpe repertoire som i tidens løb har solgt i milliontal verden over. Når Creedence Tribute går på scenen er det med yderst grundighed og præcision for øje, hvilket har gjort kopi-bandet til en helt speciel en af slagsen, med stor respekt for originalerne – vi får en fest uden lige.

The Boss
100% ren Springsteen i bedste ånd og stil, når The Boss går på scenen. Er du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning. The Boss Ambitionen i bandet The Boss- Tribute to Springsteen er at ramme den intensitet, som kendetegner Bruce Springsteens enorme musikalske repertoire, fra den rå rock til de bløde ballader. Forsanger Michael Christensens kompetente og meget engagerede Springsteen-fortolkninger er båret af beundring for det amerikanske ikon. Med numre som ’Born in the USA’, ’The River’, ’Hungry Heart’, ’No Surrender’, ’Glory Days’ og nye numre som ’We Take Care of Our Own” og mange flere, kommer publikum med The Boss på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen’s utallige klassikere og verdenshits.

Vi har bygget rammerne for en forrygende rock aften – kom og få en god koncertoplevelse.