Rock i Søby 2022

Information

Fredag d. 17.06.2022 kl. 16:00
Pladsen åbner kl. 15:30
Entré: 290,-
Medlem: 240,- (inkl. billet til museet)
OBS: Det tillægges et mindre billetgebyr

Der vil være borde og bænke opstillet på pladsen.
Mad og drikkevarer må ikke medbringes på koncertpladsen.
Der vil være salg af div. mad og drikkevare på pladsen.

Når entréen er betalt, har du fri adgang til Museet, som åbner kl. 10:00 og er et besøg værd.

Bus Brande tur/retur afgang fra foreningens lokaler, Backstage Brandlundvej 27. kl. 15:00 (åben fra kl. 13.00)
Tilmelding til bus sker via MobilePay til 30 26 58 01 (Frydensbjerg)
75,- for en retur | 50,- for en enkelt billet

Billetbestilling

Køb billet(er) her
Branderocker: info@branderocker.dk

Beskrivelse

Ester Brohus/Knud Møller – Creedence Tribute samt Billybobbers. 

Vi inviterer igen til en hyggelig musikoplevelse på den smukt beliggende koncertplads ved Søby Brunkuls Museum.

Vi indleder koncertdagen med Ester Brohus & Knud Møller.

Efter mere end 20 år som venner og musikalske fortrolige, har Ester Brohus og Knud Møller besluttet sig for at tage på duo turné sammen i efteråret 2022. Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hinandens gode venner. Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til – og pladen høstede hele tre Grammys. Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden –altid med deres egen karriere sideløbende.

Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus.

Repertoiret denne dag bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

Creedence Tribute
Når Creedence Tribute går på scenen, kan publikum se frem til én på opleveren med velkendte hits og rockklassikere fra Creedence Clearwater Revival. Med mega-hits som Proud Mary, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Who’ll Stop The Rain, Down On the Corner og mange mange flere, går Creedence Tribute på scenen med et kæmpe repertoire som i tidens løb har solgt i milliontal verden over. Gør jer derfor klar til at skråle med på velkendte ørehængere, for når Creedence Tribute går på scenen er det med yderst grundighed og præcision for øje, hvilket har gjort kopi-bandet til en helt speciel en af slagsen, med stor respekt for originalerne.

Billybobbers
Hvem husker ikke deres koncert sidste år til Rock I Søby, Publikum ville ikke slippe dem, de skabte en fantastisk stemning med deres energifyldte optræden, som meget af tiden foregik nede blandt publikum – nu har du chancen for at genopleve dem. Billybobbers er et ægte rockabilly-band, der spiller autentisk 50’er musik. Med Billybobbers er der ikke sparet på brylcreme i håret, den originale tøjstil samt swing i hofterne! Billyboobers blander gode gamle numre med egne kompositioner. Så er du til fed rock’n’roll og ægte rockabilly, er det bare om at kridte danseskoene og komme ud af huset, når Billybobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. “Well, it’s One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat, go…”