Foreningen

Den 27. marts 2008 blev der afholdt stiftende generalforsamling til dannelse af foreningen www.branderocker.dk. Foreningens formål, er ved afholdelse af koncerter at indtjene midler, som bl.a. går til Ikast-Brande Kommunes Musikskoles fremme af rytmisk musik.

Det er desuden foreningens formål at medvirke til at skabe gode muligheder for unge musikinteresserede til at dyrke deres interesse,med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i sunde musikmiljøer. Alle, der kan tilslutte sig foreningens formål og vil tilbyde at arbejde aktivt herfor, samt besidder interesse for rytmisk musik, kan blive medlemmer.

Personligt medlemskab: 200,- kr. inkl. moms pr. år.
Du får herved 50,- kr. i rabat på samtlige indendørs arrangementer i RemisenBrande. Nyhedsbreve med mulighed for at reservere/købe billet før øvrige.

Virksomhedsmedlemskab: 1.000 kr. eks. moms pr. år.
Virksomheden får herved:
– 2 stk. billetter til koncert med efterfølgende buffet med fri bar.
– 2 personer får 50 kr. rabat til samtlige indendørs arrangementer i RemisenBrande.
– Firmalogo på foreningens hjemmeside med link til egen hjemmeside.
– Nyhedsmail med oplysning om kommende arr. dermed mulighed for at reservere billetter.
– Deltagelse ved generalforsamlingen for 2 personer.

Vedtægter
Skulle du være interesseret i at læse foreningens vedtægter, kan du downloade en pdf her.

Formand: Jørgen Haahr
Sekretær: Erik Rene Pedersen