Rock i Søby Juni 2024

Information

Rock i Søby 14. juni 2024
Brunkulsvej 29 Søby, 7400 Herning
Kl. 15:30 Døre kl. 14:30
Entré 335,- / 285,-
Koncertbilletten giver adgang til Museet fra kl. 10:00
Vi garanterer siddeplads til alle, da der udbydes max 300 billetter.

Bustransport:
Brande tur/retur afgang kl. 14:15 fra Foreningens lokaler, Backstage Brandlundvej 27. (åben fra 13:00)
Fasterholt gl. Skole 14:30
Tilmelding til bus sker via MobilePay til 30 26 58 01 (Frydensbjerg)
80,- for en retur, 60,- for en enkelt billet.
Husk at skrive, hvor du ønsker kørsel fra og til.
Hjemtransport Kl. 23:00

Billetbestilling

Køb koncertbillet(er) her

Beskrivelse

FÆTTERS
Vestjysk lune tilsat musikalitet og stærke familiære bånd. Det er en cocktail, der kaster god underholdning af sig. Man kan næsten smage saltet fra Vesterhavet og mærke vestenvinden blæse omkring ørerne når bandet FÆTTERS inviterer til festlig folkpop krydret med lattervækkende og lune historier.

Marie Frank & Udflytterne
Man kan ikke sige Marie Frank uden at tænke på storhits som ’Symptom Of My Time’ og ’Under The Water’, adskillige musikpriser og den genkendelige stemme. Nu er hun tilbage. Med nye sange til – og om – livet. Om tempo. Om at leve i nuet og være undervejs. Og om Stenslag, ikke kun som sangtitel.

Nikolaj & Piloterne
At Nikolaj og hans piloter er sikkert flyvende, kan ingen musikelskere være i tvivl om. Hit på hit og udsolgte koncerter er et par af nøgleordene om den langtidsholdbare rockleverandør. Lige nu står både Nikolaj og hans piloter stærkere end nogensinde. Med nye sange og et nyt album på vej.

Billybobbers
Så er der dømt 50’er show i verdensklasse. Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid og spiller rock’n’roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50’erne. De fortolker numre af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Bill Haley og mange andre og serverer dem i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder!

Lad os ses i Søby..!!